Peugeot 404 Verkocht

Een mooie Peugeot 404 Break Familiale uit 1971

Bijzonder is deze 404 zeker. In Nederland geleverd en voor het eerst op de weg gekomen in 1971. Wij hebben deze mooie Fransman mogen kopen van een liefhebber die de auto ruim 23 jaar in bezit heeft gehad. Deze persoon heeft kosten noch moeite gespaard en zeer veel aan de auto gedaan/ laten doen en dat ook beschreven en (deels) gedocumenteerd. De motor is zelf aangepast naar gebruik van loodvrije benzine.

Deze Familiale is met zeer veel respect en liefde behandeld. Een prachtige verzameling onderdelen die door de jaren heen is verzameld geeft nogmaals blijk van pure liefhebberij. Kenners hebben ons aangeraden de onderdelen los te verkopen gezien de flinke waarde maar wij vinden dat deze onderdelen, met passie verzameld, bij deze auto horen. De verkoop is dan ook inclusief alle onderdelen.

De 404 is tussen 1960 en 1975 gebouwd en geleverd in 6 verschillende modellen. Met deze mooie break zult u zeker opvallen onderweg en de ruimte biedt u genoeg mogelijkheden. Als reclameauto vol manden Franse Baguettes of als gezinsauto met de hond achterin….. zegt u het maar. Deze 404 heeft een 1.6 motor en stuurschakeling met 4 versnellingen. Voorzien van nieuwe APK en wordt afgeleverd met een origineel (bijbehorend) stuur.

VERKOCHT