Chevrolet Bel Air

Chevrolet Bel air

Helaas is deze Verkocht
Wij zijn verliefd op deze prachtige Chevrolet Bel air in een opvallende zacht blauwe kleur.
Terwijl de polkadot jurken met petticoats in de etalages hingen werd er bij General Motors druk gewerkt aan de productie van een auto die nu wereldberoemd is vanwege het opvallende model. Waar GM begon met de Chevrolet Deluxe werd er door ontwikkeld en hernoemde GM in 1953 de kwaliteitsklasse modellen officieel Bel air. In je nieuwe tweed jasje met je elleboog uit het raam je meisje ophalen om daarna dicht naast elkaar film te kijken in de Drive in. Wat een tijd was dat!
Deze mooie Chevy uit 1953 zoeft heerlijk over de weg dankzij de 3.9 L 6 Cilinder. De powerglide automaat schakelt voor jou. Het formaat, de kleur, het vele Chrome, de opvallende details. Zoveel moois om naar te kijken maakt dat je elke keer wat nieuws ontdekt als je om deze auto heen loopt.
Met veel zorg opnieuw bekleed en dat zie je in dit prachtige interieur met een opvallend nette originele hemel. Deze uit Amerika geïmporteerde Chevy is een prachtige uitvoering. Uiteraard zijn er gebruikerssporen te vinden maar dat maakt een auto met zo’n historie ook zo bijzonder. Welke verhaal zou waar achter zitten? Als je deze auto wil rijden moet je wel een beetje houden van aandacht want dat zul je absoluut krijgen.
Parkeren op een pleintje, op een bankje een ijsje eten en kijken wat de reacties van voorbijgangers is. Recept voor een top uitje 🙂
Deze Chevy is getaxeerd door een oldtimer kenner en het rapport is uiteraard voorhanden. Ook fijn voor de verzekering want u wilt hem natuurlijk wel naar waarde verzekeren.
Dit is een auto in consignatie verkoop.

Geinteresseerd?

Neem contact met ons op voor een bezichtiging. Is de auto al verkocht, schakel ons dan in voor een zoekopdracht. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam