Ford Capri L 1500

Ford Capri L 1500

In deze staat zien wij ze niet vaak en daarom ook zeker een favoriet bij ons deze gerestaureerde Ford Capri L.

Een body off restauratie en een gereviseerde 1500CC motor maken deze Capri een echt collectors item. Een bodem waarin je, je haar kunt kammen en die origineel in de lak zit. Een bodem zoals je hem het liefste ziet, puntgaaf en super netjes.
Eigenlijk geldt dit voor de hele carrosserie, er is duidelijk aandacht aan deze auto besteed door een liefhebber. Het interieur is origineel met uitzondering van de nieuw geplaatste hemel en ook dat is keurig gedaan.

Als je op zoek bent naar een auto die als nieuw is met behoud van alle originele details dan is dit zeker een kanshebber. Tijdens de restauratie is er aandacht besteed aan het hele proces inclusief stralen en poeder coaten.

De 1500 L uitvoering maakt deze Capri ook exclusiever dan het meer voorkomende 6 cilinder type. De motor is aangepast voor loodvrije benzine en loopt erg mooi. Wij hebben het geluk deze Capri te kunnen kopen van een echt Capri kenner en liefhebber die uit zijn jasje groeide. Wij hebben de auto uit Luxemburg geimporteerd.
Ben je op zoek naar een oldtimer waarmee je wilt opvallen of die je als Eye catcher wilt gebruiken in een bijzondere ruimte dan moet je zeker komen kijken.

Vraagprijs  € 17.950,- Euro

Bekijk de foto’s van dez prachtige Capri

Geinteresseerd?

Neem contact met ons op voor een bezichtiging. Is de auto al verkocht, schakel ons dan in voor een zoekopdracht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam