Nieuwe Auto’s

Op zoek naar uw nieuwe oude auto?

Opa’s Auto is gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers. Tevens doen wij, indien gewenst, het onderhoud en voeren wij reparaties uit aan uw Droomauto.

Nieuwe Auto’s

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe oude auto’s. Soms vinden we er meerdere per week en soms vinden we een tijdje niets. We proberen altijd een zo origineel en eerlijk mogelijke auto te vinden. Het gevoel moet goed zijn en soms is dat niet zo en dan laten we de auto staan. Het mooiste aan ons werk zijn de verhalen van de verkopers; ontroerend, grappig, verdrietig en van heel oud tot vrij recent. Elk verhaal is anders en dat maakt elke zoektocht uniek.

De oldtimer die u zoekt

Wij denken altijd met onze klanten mee, en mocht u ergens tegen aanlopen, neem dan vooral contact met ons op. Ons motto is, bent u niet tevreden vertel het ons, bent u wel tevreden vertel het een ander. Het is voor ons niet mogelijk garantie te geven op een auto van 40, 50 soms wel 70 jaar oud.. Wij doen ons best u eerlijk te informeren met wat wij weten, mocht er achteraf een probleem blijken kunnen we natuurlijk met elkaar een oplossing overleggen. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u eventueel uit de brand te helpen.

Bied uw Auto aan

Laat ons met onderstaand formulier weten wat u wil verkopen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam