Ford Taunus verkocht

Een bijzonder mooie en unieke Ford Taunus GXL V6.2.0 uit 1973

Deze prachtige in Duitsland gefabriceerde Taunus is voor het eerst op de weg gekomen in Japan waar hij in goede handen is geweest. Dat deze robuuste Ford goed verzorgd is dat is aan alles te merken. Het onderhoud dat gedocumenteerd is, het interieur dat in zeer mooie staat is, de motor die fijn loopt, de originele 8-track die werkt. De lage kilometer stand (45.500 km) is zelfs origineel aangetoond door de vele documentatie.

Nostalgisch genieten met een snorrende V6 onder de motorkap en de 8track die u toezingt is een belevenis op zich. Deze soepel rijdende automaat biedt een heerlijke rijbeleving. Wij hebben zelden zo’n lovend taxatierapport ontvangen, met name de originaliteit en ongerestaureerde en goede staat (van onderhoud) wordt benoemd. Als je iets op deze originele Taunus wilt aanmerken dan zou je kunnen zeggen dat de , goed werkende airco, niet origineel af fabriek is. Maar is een fijn werkende en keurig ingebouwde airco een voordeel of nadeel? Dat bepaald u zelf 🙂

Deze Ford Taunus is een prachtige auto voor een oldtimer liefhebber die een jaren 70 auto in zeer goede staat zoekt. Uiteraard zijn uitgebreide documentatie incl. recent taxatierapport ter inzage. Gaat u met trots in deze gave oldtimer de weg op? Glimlach verzekerd.

Prijs: verkocht