Opel kadett C City

Een super mooie Opel Kadett C City, 1200s uit 1976

Soms kom je een auto tegen waar je hart sneller van gaat kloppen, omdat je hem zo mooi vind of omdat er iets bijzonders mee is. Wij vinden deze Kadett zeker bijzonder. Het is een kadett met een mooi verhaal en origineel maar 33.000!! km op de teller. Er is veel historie bekend vanaf de 1e eigenaar tot en met nu. Wij hebben hem mogen kopen van de garage waar de auto nieuw is gekocht en de laatste jaren in de opslag en showroom heeft doorgebracht..

Op dit moment rijden wij zelf met heel erg veel plezier in deze leuke city automaat. Wij zoeken voor deze bijzondere auto een liefhebber die met net zo veel plezier de weg gaat sieren met deze leuke oldtimer. Recent is deze Opel getaxeerd door een zeer enthousiaste oldtimer taxateur op 7250,- euro.

Echt een unieke en zeldzame Opel Kadett C City in zeer goede staat.

En voor de critici: Ja er is een wijziging in het front aangebracht maar hoeveel 42  jarigen kent u zonder vulling in het gebit of zonder enige rimpel? Dus voordat u mailt om alleen kritiek te uiten kijk eens in de spiegel 😉 En daarbij aanpassingen zijn altijd mogelijk en in overleg voeren wij dat voor u uit.

Vraagprijs: Verkocht  (afgeleverd zonder dakrek)