Oldtimer huren

OLDTIMER HUREN


Een bruiloft, een belevenis, een cadeau, een mooie herinnering, een dagje ontspanning? Of misschien wel als volgauto en eerbetoon tijdens het laatste afscheid van uw dierbare. Genoeg redenen om deze gave Volvo Amazon te huren!

Een oldtimer aanschaffen is niet voor iedereen weg gelegd maar beleven hoe het voelt om er in 1 te rijden kan vanaf nu bij ons! Wilt u ook dat nostalgische gevoel beleven? Genieten van uw rit in plaats van gehaast van A naar B? Trouwen in een charmante auto? Een oldtimer inzetten om een wens waar te maken?

Huur deze Volvo Amazon voor een dag!

Beleef het mooie Twentse landschap. Rij over idyllische weggetjes, zie de prachtige boerderijen, rij langs de tulpenvelden, de weides met koeien en verwonder u over de vele Mariakapelletjes die ons Twentse landschap rijk is. Vergeet vooral niet te stoppen bij de vele boerderijwinkeltjes of kraampjes langs de waar u veelal heerlijke biologische producten kunt kopen. Misschien komt u wel langs de aspergevelden en koopt u verse asperges. Of stop bij een melktap punt en tap uw eigen verse melk!

Wilt u een cappucino, een coupe Bokkepootjes, een gastronomische diner of een heerlijke broodje warm vlees? Onderweg komt u legio mogelijkheden tegen om te stoppen voor een versnapering. Sommige plekken verscholen in de prachtige natuur en andere plekken in 1 van de vele gezellige dorpskernen met uitzicht op uw mooie Amazon of misschien stop u liever bij dat oude klooster of die watermolen die nu dienst doen als restaurant. Keuze genoeg, voor elk wat wils.

Wilt u liever helemaal back to basic? Het gevoel ervaren om alleen op de wereld te zijn? Stop dan op 1 van de vele verscholen plekjes in bossen, weilanden of aan een waterrand en geniet van een heerlijke picknick. In de Amazon vind een groot picknickleed, een mand met bordjes, bekers, bestek en 2 stoeltjes om zelf te kunnen kiezen waar u wilt zitten. Naar wens kunnen wij ook een heerlijk Italiaans getinte lekkernijen voor u verzorgen.

Trouwen:

Ik hou van jou, jij houdt van mij en doe deze Amazon er maar bij!

Gaat u trouwen? Alles wat u nodig heeft is uw liefde voor elkaar en deze Volvo Amazon, zeker weten dat uw foto’s stralend zullen zijn! En wat is nu leuker dan een nummerplaat met uw trouwdatum erop als aandenken?

Wij verzorgen graag een ultieme relax dag en een memorabele belevenis voor u! Beleven creëert herinneringen die niemand u meer afneemt!

Rouw/ volgauto:

Een laatste afscheid nemen van uw dierbare kunt u maar 1 keer doen. Dat wilt u het liefste doen op een manier die bij de overledene past. Soms is er een wens om daarbij een oldtimer in te zetten als rouwauto. Dat maken wij nu voor u mogelijk! U kunt bij ons een volgauto huren. Samen met u zullen wij uw wensen bespreken en er alles aan doen om uw laatste afscheid waardig en liefdevol te laten verlopen. Afscheid nemen is waar de herinneringen u gaan dragen, wij proberen aan een laatste liefdevolle herinnering voor u bij te dragen!

Kadoptip:

Uiteraard kunt u een zakenrelatie, een vriend of vriendin, een familielid of wie u maar wilt deze ultieme belevingdag cadeau doen. Kadobonnen zijn bij ons te verkrijgen!

Op de detail pagina vind u meer informatie over prijzen en mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u reserveren? Bel of mail ons!