Details

OLDTIMER HUREN DETAILS


Huur details:

Geen ingewikkelde constructies met bijbetalen voor meer passagiers of extra kilometers. Gewoon een heldere afspraak: Vaste prijs, duidelijk eigen risico en een persoonlijke service! En altijd een lekkere versnapering voor onderweg cadeau!

Prijzen incl. BTW:

1 dag huur: 275,- euro

De prijs is inclusief kilometers en met volle tank(en) vertrekken en met volle tank(en) inleveren. Wilt u liever dat wij voor u tanken? Dat kan ook, wij berekenen de geldende tarieven plus 10 euro servicetoeslag.

Eigen risico: 350,- Euro

Het eigen risico bedrag krijgt u uiteraard terug nadat u de auto schadevrij inlevert.

Trouwvervoer: 295,- Euro

Dit is inclusief 1 tank brandstof (zodat u zich nergens druk over hoeft te maken) en een persoonlijk voorbereidingsgesprek. Wij proberen er alles aan te doen om uw dag naar wens te maken zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Opties:
Chauffeur v.a.: 85,- Euro
Kentekenplaat met trouwdatum: 25,- Euro
Boeket bloemen: in overleg
Rouw- en volgauto: Offerte op maat in overleg

Afscheid nemen van uw dierbare kunt u maar 1x doen. Daarom maken wij graag een persoonlijke offerte op maat naar uw wensen. Met onze persoonlijke service proberen wij bij te dragen aan een waardevolle herinnering tijdens het afscheid.

Extra opties:

Lekkernijen voor onderweg:
(Italiaans getinte verrassing voor 2)
25,- Euro
Haal- en brengservice: 25,- Euro starttarief, 50 cent per km

 

Afspraken:
Ophalen tussen 8.30 en 9.30 en inleveren tussen 19.00 en 20.00 uur. Afwijkende tijden mogelijk in overleg. Maximaal 4 passagiers en helaas geen dieren toegestaan i.v.m. allergie├źn.

Wat mag u van ons verwachten:
Wij geven u verschillende routes mee waar u uit kunt kiezen
Uw auto kunt u veilig op eigen terrein parkeren bij ons
In de auto vind u altijd een EHBO pakketje

Wij kunnen u tips geven over de prachtige Twentse omgeving waar u naar wens tot rust kunt komen of actief wilt zijn. Onder het kopje verhuur vind u alvast wat idee├źn.