Oldtimer kopen

Oldtimer kopen

U bent er al heel lang mee bezig om een bepaalde oldtimer te kopen. U wilt natuurlijk dat u de deze oldtimer waar u naar op zoek bent wordt gevonden in een goede staat verkeert. Tevens hoopt u dat uw geliefde oldtimer kan kopen voor een vriendelijke prijs. U wilt natuurlijk ook nog geld overhouden om er in te kunnen rijden en te kunnen toeren. Uiteraard is bij een oldtimer kopen en onderhouden liefde, aandacht en onderhoud nodig. Daarom is het ook verstandig een aankoop te doen bij een liefhebber die meer waarde hecht aan het goed afleveren dan aan zijn rekenmachine.

Iedere oldtimer keuze en iedere oldtimer kopen is toch weer anders. Maar dan begint de zoektocht naar het juiste exemplaar. Ik zeg bewust niet een ‘goed’ exemplaar, want sommige mensen willen een restauratie project waar anderen naar een klassieker in perfecte staat zoeken. Wij van Opa's auto richten ons op in hun tijd populaire, maar zeker niet ‘alledaagse’ auto’s. Op onze website kunt u zien dat wij deze tegen een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding verkopen. Dit resulteert in betaalbare oldtimers, waar u echt kwaliteit voor uw geld krijgt!

[expand title="Lees meer"]

Wij houden van auto’s waar mensen verliefd op kunnen worden

Wij houden van auto’s waar mensen verliefd op kunnen worden en waar tevens op regelmatige basis mee wordt gereden. Zo blijft het klassiekergevoel levend en het is ook goed voor de vloeistoffen in uw auto. Ook maak u het straatbeeld rijker als u rondrijdt in een mooie oldtimer. Zo maakt u ook aanspraak met andere mensen en kunt u mooie verhalen vertellen over uw auto. Of gaat u bij een oldtimerclub (als u daar al niet bijzit) voor de gezelligheid en de mooie zomerritjes. Een oldtimer kopen kent vele facetten.

Een eerlijk advies: ga geen oldtimer kopen als u er niet in wilt verdiepen, het werkt namelijk niet zoals bij een gewone auto. Bij het aanschaffen heeft het nut en geeft het plezier als u erin verdiept, kijkt u rond, kijk en vergelijk. Als u dan nog steeds plezier beleeft zoals u vroeger had, ga dan vooral deze met plezier tegemoet. U kunt ons altijd om aankoopadvies vragen: wij zullen ons best doen met u mee te denken maar niet mee te praten!

Wij weten door de jaren heen een gevarieerd aanbod aan te bieden

Een oldtimer kopen, is een flinke investering. Het onderhoud van een klassieker vraagt namelijk veel werk. Zo moeten onderdelen regelmatig vervangen worden, zijn er speciale regels voor de algemene periodieke keuring en vergt het kennis om dit soort auto’s te kunnen repareren. Het bezit van een klassieke auto is dus meestal echt iets voor een hobbyist met verstand van dit type auto’s. Is dit niet het geval, dan bent u ook bij Opa's auto aan het juiste adres.

Door de jaren heen weten wij een zeer gevarieerd aanbod aan te bieden. Het aanbod varieert voortdurend en hierdoor blijft het een ontzettend leuk proces. Neem contact op met ons als u een oldtimer wilt kopen of als u naar een specifieke oude auto op zoek bent. Wij van Opa's auto zijn u hierbij graag van dienst. Wij zullen er alles aan doen om uw droom uit te laten komen.

[/expand]

[RICH_REVIEWS_SHOW num="3"]