Oldtimer Reparatie

Zorg goed voor uw Droomauto

U wilt graag genieten van een ontspannen ritje en daarom moet een oldtimer onderhouden worden om hem mooi en betrouwbaar te houden.

Bij ons kunt u terecht voor uw Oldtimer reparatie, wij laten alle technische zaken uitvoeren door in klassiekers gespecialisseerde monteurs. Zowel binnenkant als buitenkant krijgen bij ons de aandacht die een oldtimer verdient met een echte ouderwetse en kennersblik.
Schade? Voor u erg vervelend maar voor ons geen probleem. Wij herstellen uw geliefde oldtimer weer in originele staat. Bij voorkeur met behoud van huidige delen en anders in overleg met goed passende delen om de auto zo origineel mogelijk te houden.
Soms zijn er delen in of aan uw klassieker of oldtimer die kapot zijn maar niet meer te verkrijgen zijn, bijvoorbeeld een dashboard of bekledingdeel. Wij zijn vaak in staat om kunststof en (kunst)lederen delen die beschadigd of kapot zijn te repareren.
Heeft u roest ontdekt aan uw klassieker? Dat is vervelend maar hoeft niet altijd een groot probleem te zijn. Overleg gerust met ons wat de consequenties en mogelijkheden zijn.
Andere vragen? Stel ze ons gerust we zullen ons best doen u passend advies te geven.

Meer weten over onderhoud en reparaties?

Zeker een Oldtimer heeft, net als elke andere auto onderhoud nodig. Opa’s auto is gespecialiseerd in alle soorten reparaties bij oude(re) auto’s. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam