Oldtimer verkopen

Oldtimer verkopen

U heeft een oldtimer en wilt deze verkopen. Dit kan om verschillende redenen. Wellicht hebt u genoeg van het onderhoud, of is het een restauratieproject waar u nooit echt de tijd voor hebt gehad. Maar ook kan het zijn dat u op zoek bent naar een andere oldtimer en eigenlijk toe bent aan iets nieuws. Dit zijn allemaal goede redenen om uw oldtimer te verkopen, echter aan wie wilt u dan uw klassieker verkopen? Het liefst wilt u natuurlijk uw klassieker verkopen aan een liefhebber, iemand die uw auto kan waarderen voor wat hij is en waar hij voor staat. Dit zodat uw auto weer iemand écht gelukkig gaat maken. Dit betekent natuurlijk niet dat u uw auto gaat weggeven, u wilt natuurlijk een eerlijke maar goede prijs voor uw klassieker ontvangen. Hoe vindt u het bedrijf op het gebied van oldtimer inkoop dat aan uw wensen kan voldoen?

[expand title="Lees meer"]

Opa’s auto doet meer dan uw oldtimer verkopen

Naast dat u eenvoudig een oldtimer kan kopen bij Opa’s Auto kan u deze ook verkopen aan ons. Wij moeten natuurlijk ons bestand occasions ook in stand houden en wij zijn daarom doorlopend op zoek naar leuke klassieke auto’s. Hierbij vinden wij het belangrijk dat het om bijzondere auto’s gaat, die echt doen terugdenken aan opa’s tijd. Omdat wij veelal de meer bijzondere oude auto’s opzoeken, wordt onze showroom ook regelmatig gezien als een museum. Het grote verschil tussen een museum en onze showroom is natuurlijk dat onze collectie te koop is. Ons doel is dan ook om meer bijzondere auto’s een tweede (of derde) leven te geven en ze weer de straat op te krijgen.

Over Opa’s Auto

Opa’s Auto is een kleine 25 jaar geleden begonnen als een hobbyproject. Wij hebben destijds een Fiat 600 gekocht om deze te gaan restaureren. Toen de restauratie afgerond was en wij er mee rond gingen rijden, waren we volledig besmet met het oldtimervirus. Regelmatig kochten we een leuke oldtimer om deze op te knappen, en regelmatig kregen wij de vraag of wij die oldtimer ook wilden verkopen. Het één leidde tot het ander, en nu restaureren en verkopen wij klassieke auto’s voor de markt. Waarbij wij bij oldtimer inkoop echt op zoek zijn naar leuke klassieke auto’s, om deze na restauratie weer door te verkopen. Ons doel is niet om een auto perfect te restaureren zodat hij geschikt is voor een glazen kast. Het gaat erom deze juist zo goed mogelijk te restaureren, waar mogelijk met originele onderdelen, zodat deze prachtige en unieke wagen weer de weg op kan.

Dus wanneer u uw oldtimer wilt verkopen, neem dan vandaag nog contact op met Opa’s Auto. Wij garanderen dat wanneer wij uw auto kopen, dat deze bij een liefhebber terecht komt!

[/expand]

[RICH_REVIEWS_SHOW num="3"]