Oldtimer

Oldtimer

De Nederlandse wetgever heeft de regels omtrent oldtimers aangescherpt. Dit omdat er steeds meer auto’s rondrijden die als oldtimer te boek staan, maar eigenlijk geen echte oldtimers zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Mercedes uit de jaren tachtig, die gewoon met minimaal onderhoud prima blijft rijden. Deze auto’s worden meestal dan ook dagelijks gebruikt, terwijl dit nooit de bedoeling is geweest van de regeling vrijstelling van de MRB voor oldtimers. De leeftijdsgrens om een oldtimer te zijn is tegenwoordig veertig jaar, dus als u een klassieke auto hebt of er een zoekt van die leeftijd, dan mag u er mee rondrijden zonder wegenbelasting te hoeven betalen. Bent u nu op zoek naar een bijzondere auto die wel een echte oldtimer is, kijk dan eens in rond bij Opa’s Auto.

[expand title="Lees meer"]

Opa’s Auto uw oldtimer expert

Bijna 25 jaar geleden hebben wij onze eerste oldtimer gekocht, een Fiat 600. Dit grotere broertje van de al om bekende Fiat 500 is aangeschaft als hobbyproject, en wij hebben in onze vrije tijd deze zo goed mogelijk gerestaureerd. Dankzij alle liefde en tijd die wij in dit prachtige wagentje gestoken hebben, was de restauratie dan ook echt geslaagd. Tegelijkertijd is er een droom geboren, namelijk het vinden, en opknappen, van bijzondere auto’s die rondreden in opa’s tijd. Stapje voor stapje kochten wij prachtige en bijzondere oldtimers, om deze op te knappen, en daarna weer te verkopen. Let wel op, wij vinden het belangrijk dat deze auto’s goed gerestaureerd worden, maar vooral belangrijk dat ze weer de weg op komen. Dat betekent dat wij ze restaureren, en er voor zorgen dat de kwaliteit weer goed is. Wij letter er echter wel op dat de koper niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Ons bedrijf biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat biedt Opa’s Auto nog meer?

Behalve dat wij oldtimers kopen, restaureren en weer verkopen, hebben wij ook een staande voorraad van al dan niet gerestaureerde oldtimers in onze showroom. Wij noemen onze showroom dan ook vaak een museum. Iedereen is ook welkom om ons museum te komen bekijken, om te zien welke bijzondere auto’s nu weer aangeboden worden. Natuurlijk kan u ook bij ons terecht wanneer u op bent naar een specifieke oldtimer, wij kunnen dan gebruik maken van ons uitgebreide netwerk om op die manier zo snel mogelijk deze auto te vinden. Ook kan u bij ons terecht wanneer u uw oldtimer wilt laten taxeren. Opa’s Auto heeft de kennis en documentatie in huis om ook dit goed uit te voeren.

Dus wanneer u op zoek bent naar een oldtimer, kom dan eens langs bij Opa’s Auto.

[/expand]

[RICH_REVIEWS_SHOW num="3"]