Oldtimers te koop

Oldtimers te koop

U heeft al de mooie maar lange weg afgelegd op de markt waar oldtimers te koop staan. Het spreekt voor zich dat de klassieker die u wilt vinden in een goede staat moet verkeren. Ook is het vanzelfsprekend dat uw geliefde klassieke auto te koop moet zijn voor een schappelijke prijs. Het bordje ‘te koop: oldtimer’ wordt door u voorbijgereden, als u geen geld bij de koop overhoudt voor een mooie toer in uw ‘nieuwe’ klassieker. Het kopen en onderhouden van een oldtimer gaat uiteraard gepaard met liefde, aandacht en onderhoud. Daarom zal de specialist die u zijn oldtimers te koop aanbiedt wel zo chique moeten zijn, een hogere waarde te geven aan het perfect afleveren van zijn klassiekers dan aan zijn rekenmachine.

[expand title="Lees meer"]

De zoektocht naar het juiste exemplaar

Oldtimers staan altijd te koop met een bijzonder verhaal. Dat geldt ook bij elke oldtimer keuze en het willen rijden van een klassieker. Daar begint namelijk de zoektocht naar het juiste exemplaar. Hierbij niet gezegd hebbende een ‘goed’ exemplaar, omdat sommige mensen een restauratie project willen, terwijl anderen een oldtimer auto willen kopen die zich in perfecte staat bevindt. Wij van Opa’s Auto’s bieden klassiekers te koop aan die gerestaureerd zijn. Wij zien vooral de in hun tijd populaire, maar zeker niet ‘alledaagse’ auto’s als mooie auto’s. U kunt op onze website zien dat de oldtimers die te koop staan die aan een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding voldoen. Wij willen tevens onze antieke auto's te koop aanbieden tegen hele aantrekkelijke prijzen.

Wij vinden het een mooi goed dat mensen van hun klassieker houden en dat ze nog regelmatig een ritje mee maken. Zo blijft het oldtimergevoel levend en het is ook goed voor de bewegende delen in uw auto. Ook voor het straatbeeld is het een verademing als er weer een klassieker op de weg rijdt. U krijgt zo ook aanspraak met andere mensen en kunt u mooie verhalen vertellen over uw auto. Ook kunt u bij een oldtimerclub gaan (als u daar al niet bijzit) voor de gezelligheid en de mooie zomerritjes. Een oldtimer auto die te koop is aanschaffen, kortom een klassieker bezitten, kent vele facetten.

We geven u een eerlijk advies: koop geen oldtimer als u zich er niet in wilt verdiepen, het is namelijk geen gewoon vervoersmiddel maar emotie waar we het over hebben. Het heeft alleen zin en plezier gevende als u erin verdiept, kijkt u rond, kijk en vergelijk. Als dan nog steeds het gevoel bestaat zoals u vroeger had, ga dan vooral deze met plezier tegemoet. Wij staan altijd open voor aankoopadvies: wij zullen ons best doen met u mee te denken maar niet mee te praten!

U bent van harte welkom bij Opa’s Auto’s

Oldtimers die te koop zijn vragen een fikse investering. Ook vraagt het onderhoud meer werk dan een gewone auto. Zo zullen onderdelen vaker vervangen moeten worden, zijn er bijzondere regels voor de algemene periodieke keuring en vergt het kennis om dit soort auto’s te kunnen repareren. Het bezit van klassieke auto’s is dus vaak iets voor een hobbyist met verstand van dit type automobielen. Als dit niet het geval is, bent u ook hartelijk welkom bij Opa’s Auto.

Wij weten gedurende vele jaren een zeer divers aanbod aan klassiekers aan te bieden. Het aanbod varieert constant en hierdoor blijft het een ontzettend leuk vak. Neem contact met ons op als u onze oldtimers te koop ziet staan en wilt kopen of als u naar een bijzondere oude auto op zoek bent. Wij van Opa’s Auto willen u hierbij graag van dienst zijn. Wij helpen u dan om uw dromen op autogebied te laten uitkomen.

[/expand]

[RICH_REVIEWS_SHOW num="3"]