Oldtimers

Oldtimers

Oldtimers zijn auto’s, motoren en andere voertuigen die ouder zijn dan veertig jaar. De regels zijn dit jaar wederom veranderd, dit omdat er steeds meer oldtimers op de weg te vinden zijn. Dit komt natuurlijk niet alleen omdat classic auto’s zo mooi zijn. Veel auto’s uit de vroege jaren zeventig waren al van bijzonder goede kwaliteit, waardoor ze nu nog met relatief weinig onderhoud rond kunnen rijden. Een steeds grotere groep mensen kiest ervoor om een auto te nemen waar ze geen wegenbelasting over hoeven te betalen. Opa’s Auto hangt echter een compleet andere filosofie aan, wij vinden het namelijk belangrijk dat de prachtige auto’s uit opa’s tijd weer een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij zijn dan ook actief op zoek naar oldtimers die net iets mooier of opmerkelijker zijn dan de doorsnee auto.

[expand title="Lees meer"]

Opa’s Auto biedt bijzondere oldtimers aan

Opa’s Auto is dagelijks op zoek naar de bijzondere pareltjes die te nog te vinden zijn op de Nederlandse en buitenlandse markt. Hierbij zoeken wij naar de net iets bijzonderdere oldtimers, die wel voor dagelijks gebruik geschikt zijn. Wanneer wij een dergelijke auto vinden dan zullen wij deze over het algemeen opknappen. Hierbij letten wij er goed op dat de kwaliteit van deze auto echt omhoog gaat. Bij ons zal u dan ook geen oldtimer vinden die alleen opgeknapt is om duur te worden, wij kiezen echt voor een prijs-kwaliteitverhouding die past bij deze wagen. Op deze manier zorgt Opa’s Auto ervoor dat er steeds meer auto’s rondrijden die ook in opa’s tijd geliefd waren!

Over Opa’s Auto

Ruim 24 jaar geleden hebben wij een Fiat 600 op de kop getikt, dit grotere broertje van de alom bekende Fiat 500 hebben wij toen gerestaureerd. Dit hebben wij gedaan uit liefde voor de wagen en dit was echt een project wat wij in onze vrije tijd hebben uitgevoerd. Dit proces bracht ontzettend veel plezier en toen er ook nog eens vragen kwamen of wij deze auto ook wilden verkopen, was het bedrijf Opa’s Auto snel geboren.

We zijn toen begonnen met het zoeken naar leuke oldtimers om op te knappen en te verkopen. Dit betekent natuurlijk niet dat wij uitsluitend onze occasions verkopen. Ook kan u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar die ene specifieke herinnering. Dan zullen wij gebruik maken van ons netwerk om voor u op zoek te gaan naar deze oldtimer. Zo krijgt u dus de klassieker die u zoekt, en wij kunnen er voor zorgen dat deze klassieker in de staat komt waarin u hem wilt hebben.

Dus wanneer u op zoek bent naar een specifieke oldtimer, of opzoek bent naar klassieke auto’s in het algemeen, neem dan contact op met Opa’s Auto. Of kom langs voor een bezoek in onze showroom/museum!

[/expand]

[RICH_REVIEWS_SHOW num="3"]