Over ons

Over ons , Opa’s auto

Over ons, heb begon met…

Ruim 30 jaar geleden heb ik een Fiat 600 gekocht en die ben ik in mijn vrije tijd gaan restaureren. Deze grotere broer van de 500 leverde mij zoveel plezier op dat ik besmet ben geraakt met het oldtimervirus. Door de jaren heen kocht ik af en toe een leuke oldtimer en steeds vaker kreeg ik de vraag of ik er niet wat wilde verkopen. De Fiat 600 is altijd gebleven maar is helaas tijdens een grote brand in 2013 verloren gegaan samen met onze hele collectie. We hebben dus niet 1 maar 2 keer ons bedrijf met passie voor oldtimers opgebouwd.

over ons, de eerste oldtimer van Opa's auto
Over ons, bij Opa's auto kopen we alleen wat we zelf ook leuk vinden

Over ons, gepassioneerde oldtimer liefhebbers

Auto’s zelf ook leuk vinden!

Wij proberen altijd auto’s in onze collectie te hebben die we zelf ook leuk vinden en waar we blij van worden als we ons kleine museum binnenlopen. Wij zoeken geen perfecte oldtimers voor in een glazen kast maar auto’s waar je met veel plezier in kunt rijden, in een zo origineel en net mogelijke staat en uiteraard goed rijdend met APK. We proberen een selectie te maken die deze mooie hobby betaalbaar maakt en vooral veel plezier geeft. Door de jaren heen hebben we vele oldtimers zien komen en gaan en nog veel meer bijzondere belevenissen ervaren. Achter veel oldtimers zit een verhaal vaak van vroeger maar soms ook recent. Dat is 1 van de mooiste dingen in ons vak: de herinneringen van mensen aan oude auto’s. Af en toe komen we een auto tegen met een complete historie en dat zijn, ook voor ons, de parels: Een linnen kenteken, informatie van de 1e eigenaar, een compleet boekwerk aan onderhoudshistorie.

Over ons, eerlijk en vertrouwd

Ons Eerlijk Advies

Een oldtimer kopen is niet iets wat je moet doen als je niet bereid bent je er in te verdiepen. Het is een prachtige hobby die heel veel plezier kan geven maar ook ellende als u denkt dat alles werkt zoals bij een hedendaagse auto. Als u er over denkt een oldtimer aan te schaffen verdiep u er dan eerst in, ga kijken en vergelijken, stel vragen en probeer uit. Als u dan nog steeds graag de ervaring van vroeger wilt beleven dan gaat u deze met veel plezier tegemoet.

Over ons, geen hobbyisten meer

Van onze hobby ons Vak

Wij hebben van onze hobby ons vak mogen maken maar plezier staat bij ons nog steeds voorop, voor ons en voor u. Hoewel garantie geven op een auto van meer dan 40 jaar oud niet te doen is verlenen wij wel service. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zijn altijd bereid u te helpen als u tegen een probleem aanloopt met uw oldie. Wij kunnen immers ook niet alles zien. Wij vinden het fijn als u contact met ons opneemt bij vragen. U mag ons ook altijd om aankoopadvies vragen, we zullen ons best doen met u mee te denken maar niet mee te praten. Eerlijkheid staat voorop en daarom proberen wij u zo goed mogelijk te informeren.
Wij hopen u in ons mini museum te mogen begroeten en u te laten genieten van een kop koffie/ thee en veel moois.

Heb ik uw interesse gewekt? Kijk bij ons aanbod en neem dan snel contact met ons op.

Richard Pieperiet

Contact

Neem vrijblijvend contact op en stel ons met onderstaand formulier uw vragen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam