OVERIGE SERVICES

TRANSPORT


Het is mogelijk om uw oldtimer te laten vervoeren door Opa’s Auto’s. Bij transport is het belangrijk dat de transporteur goed omgaat met uw auto. U zal dan ook merken dat wij met liefde en vakmanschap uw oldtimer naar iedere gewenste locatie kunnen vervoeren. Wij beschikken over de nodige middelen om dit voor iedere oldtimer tot een goed einde te brengen. Neem contact op met Opa’s Auto’s om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

TAXATIE


U kunt uw klassieker bij ons laten taxeren. Een taxatierapport kan nodig zijn om uw auto all risk te kunnen verzekeren of misschien wilt u gewoon graag een mooi rapport over uw klassieker hebben. Taxaties worden uitgevoerd door een officieel erkend register taxateur aangesloten bij de VRT.
Ook bij taxatie kunnen wij voor u het hele traject verzorgen inclusief vervoer (van en naar stallingslocatie) en eventueel in combinatie met onderhoud of herstel.

ZOEKOPDRACHT


Vaak is de reden van aanschaf van een mooie oldtimer/ klassieker een stukje emotie en heeft u een bepaald beeld voor ogen vanwege een herinnering of ervaring. Of wilt u juist een nieuwe ervaring opdoen.

Wij kunnen voor u op zoek gaan naar een auto die u graag wilt of in gedachten heeft en u proberen te adviseren met onze kennis. We kunnen een oldtimer/ klassieker voor u zoeken, aankopen, u van informatie voorzien of met u meekijken en denken, alles is bespreekbaar.