Rambler Custom

Rambler Custom

Een mooie Rambler Custom

One of a kind….dat kunnen we wel zeggen over deze AMC Rambler 3.2 V6 uit 1957. Een unieke auto waarvan wij er niet nog 1 hebben kunnen vinden in Nederland.

Alles aan deze auto is anders dan anders. Absoluut Amerikaans in uiterlijk, vleugel belijning en een robuuste voorkant met veel chrome. En toch doet deze Rambler ons ook denken aan een Citroen Ami met de schuine achterruit.

Een absoluut mooie auto met een prachtig interieur waarbij de plastic beschermhoezen er zelfs nog bij zijn. De kleurstelling in combinatie met het chrome en de aparte lijnen spreekt veel mensen aan. Een Amerikaan zoals velen hem nog niet kennen maar wel enorm waarderen zodra ze hem zien. In deze staat vind je niet snel zo’n auto.

Het is een 3.2 V6 die start en loopt, ons heeft hij nog nooit in de steek gelaten. De verwarming laat niets te wensen over en er zit zelf airco op de auto, deze werkt nu niet maar kan wellicht hersteld worden. Een automaat die soepel overschakelt en stil zijn werk doet. Een Amerikaan anders dan anders en een plaatje van binnen en buiten, eentje die u niet snel vind en waarmee u iets unieks rijdt.

Een heerlijke auto die ons erg veel plezier geeft. Gaat alleen naar een liefhebber.

Vraagprijs: 21.750 ,- Euro

Bekijk de uitgebreide fotoreportage

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een bezichtiging. Is de auto al verkocht, schakel ons dan in voor een zoekopdracht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam