03 dec 2015

Verzekeringen

0 Reacties

Onderhoud en reparatie van uw Oldtimer

U geniet natuurlijk graag van een ritje in uw oldtimer. Wij helpen u graag met vakkundig onderhoud, zodat de oldtimer mooi en betrouwbaar blijft, en u ontspannen kunt blijven genieten.

Restauratie van uw klassieker en technisch onderhoud
Alle technische zaken laten wij uitvoeren door monteurs die gespecialiseerd zijn in het werken met klassiekers. Van binnen tot buiten kan uw oldtimer de aandacht krijgen die hij verdient.

Roest aan uw oldtimer kan heel vervelend zijn, maar hoeft geen groot probleem te zijn. Overleg gerust met ons over de mogelijkheden.

Schade is voor u heel vervelend. Wij kunnen u goed adviseren om uw gekoesterde klassieker weer in originele staat te laten herstellen.

Een compleet herstel bij Opa’s auto

Als u schade heeft helpen wij u graag met oplossen. Bij voorkeur met behoud van de huidige onderdelen en anders in goed overleg met passende vervanging. Als onderdelen niet meer te verkrijgen zijn, kunnen wij ze vaak nog repareren, wat ook geldt voor kunststof en (kunst)lederen delen. Wij stellen ons tot doel uw auto volledig te herstellen, onderdeel voor onderdeel.

Heeft u misschien nog vragen? Wij zullen ons best doen u een passend advies te geven, dus stelt u ze gerust!

[begin]