VW Karmann Ghia

Volkswagen Karmann Ghia

Helaas deze is al verkocht.

In nasleep van de 2e wereldoorlog waar opbouw en herstel hoge prioriteit hadden nam de interesse voor luxe en klasse ook weer toe. Een stijlvolle en elegante auto produceren was de gedachte van Volkswagen, dit zou mensen interesseren en het straatbeeld verfraaien Carrosseriebouwer Karmann en ontwerper Ghia staken hun hoofden bijeen en dat leidde tot de presentatie van De VW Karmann Ghia op de beurs in 1955. Dat dit een goed idee was van VW blijkt nu nog steeds. De Karmann Ghia is ook hedendaags een bijzonder en geliefd model.
Deze mooie Karmann Ghia is een lust voor het oog in zijn sportieve rode kleur. Deze Ghia rolde van de band in 1970 en heeft sindsdien de wegen in Californië mogen sieren en sinds 2020 ook de wegen in Nederland. Deze 2 deurs coupe is een 1600CC type 14. De Karmann is vooral herkenbaar aan de bijzondere neus met 2 aparte grillen en ronde koplampen.
In de afgelopen jaren is deze Ghia goed verzorgd en zijn meerdere technische of optionele dingen vervangen. Denk daarbij aan de schokbrekers, wieldoppen, het stuur. Rekening van onderhoud en vervanging zijn aanwezig alsmede een taxatierapport. De taxateur waardeerde deze Ghia met een mooie 24.750,- Euro. Op straat zorgen de waarderende blikken voor een glimlach op uw gezicht
Deze VW Karmann heeft bij de huidige eigenaar altijd binnen gestaan en alleen mooi weer ritten gemaakt, altijd tot tevredenheid en plezier. De 2tone kleur valt op en is een persoonlijke verfraaiing. Heeft u liever 1 kleur? Geen probleem de zwarte wrap van het dak kan eenvoudig verwijderd worden, evenals de whitwalls mocht dit niet uw smaak zijn.
Wij verkopen deze mooie Ghia in consignatie en bij serieuze interesse kan deze bij ons worden bekeken en eventueel getest worden. Heeft u vragen bel ons dan gerust. Wij vertellen u graag wat wij weten over deze mooie Karmann.

Bekijk deze uitgebreide fotoreportage

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een bezichtiging. Is de auto al verkocht, schakel ons dan in voor een zoekopdracht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam